Σημαντικές επισημάνσεις

Πάνω από 30 σταθμούς σε όλη την Ελλάδα,Εξυπηρέτηση σε όλα τα αεροδρόμια,Κρήτη,Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Ρόδος,Καλαμάτα,Μυτιλήνη...Στην τιμή περιλαμβάνεται: Η Βασική ασφάλεια (Αστική Ευθύνη θανάτωση, σωματική βλάβη 3ων, Υλικές ζημιές 3ων), Φωτιά, κλοπή,απεριόριστα χιλιόμετρα,φόροι,24ωρη οδική βοήθεια, επιπλέον οδηγός,χάρτης

limited offer

1. ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ:

Η τιμή ενοικίασης υπολογίζεται σε 24ωρη βάση με περιθώριο τις 4 ώρες οι οποίες υπολογίζονται από την ώρα επιστροφή του οχήματος που υπάρχει στο συμβόλαιο.

Πέρα από αυτό το χρονικό διάστημα θα χρεώνεσται με μία επιπλέον ημέρα.

2. ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Η πληρωμή γίνεται μέσω ασφαλής σύνδεσης SSL (https) με τη χρήση Visa, MasterCard σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank.

Το σύστημα μας επικυρώνει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Το CarRentalGreece θα ελέγξει τα στοιχεία της κράτησής σας για να μεριμνήσει για το οφειλόμενο ποσό που θα χρεωθεί στην πιστωτική σας κάρτα.

Αν  λείπουν ή έχετε δώσει ψευδή στοιχεία κράτησης η συναλλαγή θα ακυρωθεί και θα λάβετε ειδοποίηση με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Δεχόμαστε πληρωμές και με PayPal.

3. ΑΚΥΡΩΣΗ:

Σε περίπτωση ακύρωσης του πελάτη ένα μήνα πριν την άφιξη το 100% του ποσού που έχει ήδη καταβληθεί θα επιστραφούν.

Έως και 2 εβδομάδες πριν την άφιξη το 50% και λιγότερο από 2 εβδομάδες πριν την άφιξη δεν θα υπάρχει επιστροφή.

4. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ:

Εγγυόμαστε την παράδοση του αυτοκινήτου εντός της επιλεγμένης κατηγορίας.

Δεν δεχόμαστε κρατήσεις για μια συγκεκριμένη μάρκα αυτοκινήτου και διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξει η κατηγορία του μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

5. INCLUSIVE: Οι τιμές περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

a. Απεριόριστα χιλιόμετρα

b. Φόρους

c. Excess. Πάντα είναι απαραίτητη μια πιστωτική κάρτα ή το ποσό του excess σε μετρητά. Για τις  κατηγορίες Α,Β,C (Mini, Sub-compact, Compact) το excess είναι 400€ για τα D,F,H,I,M,G1,K (Full size, Suv, 4x4, Aυτόματα, Diesel, Cabrio 7θέσια) 800€ και Ε και L (9 θέσια και μεγάλα Jeep) 1200€.

c1. Μόνο για τους σταθμούς μας στη Κρήτη & Κω με 7€/ημέρα έχετε πλήρη απαλλαγή (0 excess).

d. Ευθύνης έναντι τρίτων συμπεριλαμβανομένης της ασφάλισης για τους επιβαίνοντες .

      i . Θάνατος ή τραυματισμός 3ων

      II. Υλικές ζημιές  3ων

      III. Φωτιά βλάβη

e. Κλοπής και ζημιών που προκαλούνται από κλοπές και βανδαλισμούς (εφ 'όσον ο ενοικιαστής παρουσιάζει μια έκθεση της αστυνομίας).

* Σε υποθέσεις βαριάς αμέλειας εκ μέρους του ενοικιαστή οι οποίες οδηγούν σε κλοπές, ζημιές και βανδαλισμούς (π.χ. αφήνοντας το κλειδί στο αυτοκίνητο) απαγορεύουν την παροχή οχήματος αντικατάστασης και την επιστροφή των αρχικών τελών ενοικίασης και δεν καλύπτονται από την ασφάλεια.

Τα ποσά καθορίζονται από τους ασφαλιστικούς Ελληνικούς/ ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

f. 24-ωρη οδική βοήθεια. Αντικατάσταση του οχήματος εντός 48 ωρών σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης.

Τα ατυχήματα και οι συγκρούσεις πρέπει  να αναφερθούν εντός 24 ωρών.

g. Eπιπλέον οδηγός

h. Oδικός χάρτης

6. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - κατόπιν αιτήσεως:

a. Ασφάλεια Ελαστικών και σασί με κόστος 3,72 € ανά ημέρα

a1. Μόνο για τους σταθμούς μας στη Κρήτη & Κω με 7€/ημέρα έχετε πλήρη απαλλαγή (0 excess) συν όλες τις άλλες καλύψεις.

b . Παιδικό κάθισμα 3 € ανά ημέρα

c. GPS 6 € + ΦΠΑ ανά ημέρα.

7. ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ:

ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ:

i . Δωρεάν παράδοση / παραλαβή από 07:00 - 22:00 στο αεροδρόμιο ή το γραφείο  της πόλης . Από τις 22:00 έως και 07:00 με χρέωση 25€, η οποία πρέπει να καταβάλλεται απευθείας στο CarRentalGreece.

II. Παραδόσεις ή παραλαβές από ξενοδοχεία και άλλα μέρη πραγματοποιούνται μόνο από  8:30-20:00 με χρέωση 22,14 € ανά διαδρομή , τα οποία πρέπει να καταβάλλονται απευθείας στο CarRentalGreece .

ΚΡΗΤΗ / ΡΟΔΟΣ / ΚΩ / ΖΑΚΥΝΘΟΣ:

i . Δωρεάν παράδοση / παραλαβή από 07:00 - 22:00 στα αεροδρόμια, τα λιμάνια και πόλεις με σταθμούς CarRentalGreece .

Από τις 22:00 έως και 07:00, με χρέωση 25 € ανά διαδρομή τα οποία πρέπει να καταβάλλονται απευθείας στο CarRentalGreece.

II. Δωρεάν παράδοση / παραλαβή 8:30-20:00 προς / από όλα τα ξενοδοχεία και κωμοπόλεις σε απόσταση 20 χλμ. από τον επόμενο σταθμό CarRentalGreece .

III. Παραδόσεις ή παραλαβές  από ξενοδοχεία και χώρους εντός  50 χλμ. από τον πλησιέστερο σταθμό του CarRentalGreece πραγματοποιούνται από 8:30-20:00 με χρέωση 20 € ανά διαδρομή τα οποία πρέπει να καταβάλλονται απευθείας στο CarRentalGreece.

   ίν . Παραδόσεις ή παραλαβές από ξενοδοχεία και χώρους εντός 50 έως 100 χλμ από το πλησιέστερο σταθμό CarRentalGreece πραγματοποιούνται από 8:30-20:00 με χρέωση 30€ ανά διαδρομή, τα οποία πρέπει να καταβάλλονται απευθείας στο CarRentalGreece.

   Για παραδόσεις ή παραλαβές από τα ξενοδοχεία και τους χώρους οι οποίοι είναι άνω των 100 χλμ. από τον πλησιέστερο σταθμό του CarRentalGreece οι παραδόσεις/παραλαβές πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν αιτήματος και με επιπλέον χρέωση.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παραδόσεις/παραλαβές και τις επιπλέον χρεώσεις.

 ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

i . Δωρεάν παράδοση / παραλαβή 07:00 - 22:00 στα αεροδρόμια και τους σταθμούς CarRentalGreece. Από τις 22:00 έως και 07:00 με χρέωση 25€ ανά διαδρομή, τα οποία πρέπει να καταβάλλονται απευθείας στο CarRentalGreece.

II. Παράδοση / παραλαβή προς / από τα ξενοδοχεία ή άλλους χώρους (εκτός από τα αεροδρόμια και τους σταθμούς CarRentalGreece ) είναι δυνατή μόνο κατόπιν αιτήματος και με επιπλέον χρέωση. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις παραδόσεις/παραλαβές και τις επιπλέον χρεώσεις.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:

i . Δωρεάν παράδοση / παραλαβή επτά η ώρα - 22:00 ώρες στα αεροδρόμια και τους σταθμούς CarRentalGreece . Από τις 22:00 έως και 07:00 με χρέωση 25€ ανά διαδρομή, τα οποία πρέπει να καταβάλλονται απευθείας στο CarRentalGreece.

II. Παράδοση / παραλαβή προς / από τα ξενοδοχεία ή άλλους χώρους (εκτός από τα αεροδρόμια και τους σταθμούς CarRentalGreece) πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν αιτήματος και με επιπλέον χρέωση.  Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις παραδόσεις/παραλαβές και τις επιπλέον χρεώσεις.

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ:

Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Κατά την άφιξη σας στο αεροδρόμιο παρακαλούμε κατευθυνθείτε στο desk Nr. 26, το οποίο βρίσκεται έξω από την αίθουσα αφίξεων.

Αεροδρόμιο Αθήνα: Μετά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο των Αθηνών παρακαλούμε κατευθυνθείτε προς την έξοδο B5 .

Δίπλα στο Β5 εξόδου θα βρείτε το P4 χώρος στάθμευσης για λεωφορεία. Εκεί θα βρείτε το λεωφορείο AUTOCANDIA (κάθε 10, 15 λεπτά) το οποίο θα σας φέρει στο σταθμό μας.

Για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (περίπου 7km από το αεροδρόμιο, με χρόνο οδήγησης περίπου τα 7 λεπτά):

Μετά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης μπορείτε να κατευθυνθείτε  προς  την αίθουσα αναχωρήσεων Β (υπάρχει ανελκυστήρας για τη διευκόλυνσή σας).

Απέναντι από το πάρκινγκ αυτοκινήτων θα βρείτε το λεωφορείο AUTOCANDIA, το οποίο θα σας φέρει στο σταθμό μας 2 χλμ. έξω το Αεροδρόμιο.

Όλα άλλα αεροδρόμια και λιμάνια: ένας εκπρόσωπος με μια πινακίδα που φέρει το όνομά σας.

Παραδόσεις στα ξενοδοχεία: Στη ρεσεψιόν

8. EXTRA ΚΟΣΤΟΣ :

a. Αν ο ενοικιαστής χρησιμοποιήσει λάθος καύσιμο  θα πρέπει να πληρώσει για τις ζημιές  που προκαλούνται από την αμέλεια του / της.

Το ποσό που έχει καταβληθεί για ένα πλήρης ντεπόζιτο βενζίνης δεν είναι μεταβιβάσιμο σε περίπτωση αντικατάστασης  του οχήματος.

b. Για την απώλεια του κλειδιού ή το τηλεχειριστήριο, ο ενοικιαστής θα πρέπει να πληρώσει για την αντικατάσταση του. Η τιμή εξαρτάται από τον έμπορο και τη μάρκα αυτοκινήτου.

c. Ζημιές σε ζάντες και καψίματα από τσιγάρο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν καλύπτονται από την ασφάλεια. Τυχόν τέτοιες ζημιές πρέπει να αναφέρονται στο υπογεγραμμένο έντυπο κατά την παράδοση του αυτοκινήτου. Η χρέωση θα αυξηθεί αναλόγως.

9. ΒΕΝΖΙΝΗ :

ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: Το αυτοκίνητο θα παραδοθεί με γεμάτο ντεπόζιτο (βενζίνη ή πετρέλαιο) και θα πρέπει να το επιστρέψει ο ενοικιαστής άδειο.

Το κόστος της βενζίνης/πετρελαίου θα καταβληθεί από τον ενοικιαστή (ένα γεμάτο ντεπόζιτο) κατά τη παραλαβή του αυτοκινήτου.

Το κόστος της βενζίνης/πετρελαίου εξαρτάται από τις τρέχουσες τιμές της βενζίνης/πετρελαίου στην Ελλάδα.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ:

Κατά την παράδοση του αυτοκινήτου το επίπεδο της βενζίνης στο ρεζερβουάρ θα πρέπει να καταγράφετε στη σύμβαση. Η ενοικίαση αυτοκινήτου προβλέπει  να επιστρέψει με το ίδιο επίπεδο. Εάν η ποσότητα της βενζίνης είναι ανεπαρκής για την παράδοση, η διαφορά θα πρέπει να εκτιμάται και να καταβάλλεται επί τόπου.

10. ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥ / ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ:

Για τους οδηγούς της κατηγορίας Α και Β τα αυτοκίνητα , η ελάχιστη ηλικία είναι 21 ετών και για όλες τις άλλες κατηγορίες, 23 χρόνια. Αυτός / αυτή πρέπει να έχει έγκυρη άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες. Δεχόμαστε όλες τις έγκυρες άδειες οδήγησης που εκδίδονται από τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Άδειες οδήγησης από μη - χώρες της ΕΕ θα γίνονται δεκτές μόνο σε συνδυασμό με μια διεθνή άδεια οδήγησης.

11. ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ο.Κ .:

Διοικητικές κυρώσεις που απορρέουν από τις τροχαίες παραβάσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της περιόδου μίσθωσης επιβαρύνουν τον ενοικιαστή .

12. ΕΔΑΦΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ:
Η χρήση της ενοικίασης αυτοκινήτου επιτρέπεται μόνο εντός της Ελληνικής επικράτειας. Δεν επιτρέπεται το αυτοκίνητο να βγει εκτός Ελλάδος.

Με την ενοικίαση αυτοκινήτου σε ένα από τα ελληνικά νησιά επιτρέπεται η οδήγηση του αυτοκινήτου μόνο στο ίδιο νησί. Το αυτοκίνητο δεν μπορεί να φύγει από το νησί. Δεν επιτρέπεται η ενοικίαση αυτοκινήτων από την ηπειρωτική χώρα προς τα νησιά.

13. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Σε όλους τους σταθμούς μια κατάθεση των 400€ για τις  κατηγορίες Α,Β,C (Mini, Sub-compact, Compact), 800€ για τα D,F,H,I,M,G1,K (Full size, Suv, 4x4, Aυτόματα, Diesel, Cabrio 7θέσια) και 1200€ για Ε και L (9 θέσια και μεγάλα Jeep). είναι απαραίτητη ως εγγύηση σε μετρητά ή με πιστωτική κάρτα (με προσωρινή δέσμευση του ποσού) για τυχών παραβάσεις του Κ.Ο.Κ ή αδικαιολόγητων ζημιών το ποσό αυτό επιστρέφεται στον πελάτη με το τέλος της ενοικίασης ή αποδεσμεύεται από την κάρτα του.

Οι κρατήσεις για την ίδια μέρα ενδέχεται να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν ή να υπάρχει καθυστέρηση στην παραλαβή.

 

:
:

Οι καλύτερες τιμές και για το Χειμώνα!

C1, C3, Lancia Y, Fabia, Auris, Tipo, Grande Punto, Qashqai

Καινούργια Αυτοκίνητα

Εγγυημένα οι καλύτερες τιμές!

Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν σύντομα, κάντε τη κράτησή σας σήμερα!

Car Rental Greece...

Γιατί να επιλέξω την CarRentalGreece?

  • Έχουμε τις καλύτερες τιμές
  • Εύκολη online κράτηση
  • 25 χρόνια εμπειρίας
  • Καινούργια αυτοκίνητα
  • Εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα
  • Παρέχουμε Βασική ασφάλεια & κλοπής
  • Απεριόριστα χιλιόμετρα
  • Δωρεάν 2ος οδηγός
  • Εξυπηρέτηση 24/7
  • Δωρεάν χάρτης

Δωρεάν παράδοση & παραλαβή από όλα τα αεροδρόμια!